Reacties

Hallo Janine,
Ik ben blij dat ik de sessies om van mijn suikerverslaving af te komen heb gevolgd.
Sinds de eerste keer dat ik bij jou kwam heb ik geen snoepje of koekje meer aangeraakt.
Het leukste is dat het vanzelf gaat en ik er geen moeite voor hoef te doen.
De kilo’s vliegen eraf en daar kan geen dieet tegenop.
Bedankt!
Groetjes,Loes


Na lang wikken en wegen( vooral dat laatste) ben ik gestart met een virtuele maagband. Ik ben nu twee keer bij Janine geweest. Het resultaat is dat ik op dit ogenblik 6,3 kilo gewicht heb verloren. Ik heb nog 2 behandelingen te gaan en hoop zo de 10 kilo die ik kwijt wil ook te verliezen. Spannend maar heb er wel vertrouwen in.

groetjes Jelle van der Sluijs


Kees de Vries – ik ben al 12 kilo afgevallen in Groningen.


Niet verwacht maar wel een mooi resultaat en dank voor je ondersteuning als ik een mailtje stuurde voor advies.
groetjes Joke


4 maanden geleden heb ik een virtuele maagband laten plaatsen. Direct toen ik thuis was had ik een apart gevoel in mijn maag. Al bij een klein portie eten voelde ik me direct vol. De behoefte aan  zoetigheid is helemaal verdwenen en ik kan me gemakkelijk aan mijn nieuwe manier van eten houden.
Zo  kan ik op het werk de traktaties laten staan. Totaal ben ik nu 15 kilo af gevallen en ik val nog steeds af!
NN.


beste Janine,
Het gaat heel goed met me. Ook ben ik de vakantie moeiteloos doorgekomen.
Ook op het werk gaat het veel beter met me. Ik kan alles veel beter aan. Inmiddels ben ik na de eerste keer bij je te zijn geweest op 6 januari 2016 nu op  16-04-2016, al  20 kilo kwijt.
Ik voel me zoveel beter en ben heel blij met het verlies van de kilo’s.
Groetjes Eefje van Wijk


In april heb ik 4 sessies bij Praktijk Parola gevolgd, bij Janine. Nooit eerder was ik onder hypnose geweest en vond het ook best wel een gek idee, maar… echt, superleuk! Vond het heel bijzonder om het mee te maken en heb er van genoten. Alleen daarom al het proberen waard!
Maar: ik ben ondertussen ook zeker 10 kilo afgevallen, moeiteloos. Echt waar. Ik raad het daarom iedereeen aan. Het is leuk en het werkt. Ik ben superblij dat ik het gedaan heb!
Desiree


Na het lezen van een artikel over Praktijk Parola in de Beaumonde in Shape, najaar 2013, heb ik contact gezocht met Praktijk Parola. Na een intake gesprek met de hypnotherapeute heb ik de eerste sessie in de praktijk gevolgd. De rest van de sessies heb ik via Skype gevolgd aangezien ik bijna 150 km verder op woon.Tijdens deze 4 sessies ben ik 5 kilo afgevallen. Nu 2 maande na de laatste sessie ben ik totaal bijna 11 kilo kwijt en van mijn cola en suiker verslaving af. Afvallen met de virtuele maagband helpt dus echt.
Roos Visser